2017. december 1-én újra megszólalhatott A kis herceg a Tatabányai Kortársművészeti Napok keretében, Dezső Marianna felkérésére. Ezen az alkalmon a 2016-ban és a 2017-ben bemutatott II. és III. rész együtt hangzott el.

Mivel mindkét szakasz önálló produkcióként indult, így az előadás gyerekek számára igen hosszúnak számított a maga kicsit több, mint egy órás időtartamával. A koncert előtt kicsit aggódtunk is azon, hogy a fiatalok mennyire fogják ennyi ideig bírni, de a végén ugyanúgy megállt a levegő, mint mikor csak a felét adtuk elő, ami azt jelentette, ismét sikerült meghatnunk a közönséget.

Az előadáshoz most is csatlakozott Polák Rita grafikáival és a Silhouette Balett Csáky Mária koreogréáfiájával.

A folytatásban pedig kicsit alakítunk a darabon. Elkészül a darab első része is, melyben a herceg saját bolygóján történt eseményeket dolgozzuk fel, ezzel teljessé válik a történet. Kicsit kibővítjük a zenekart, és a táncosok most már az egész művet illusztrálják majd, valamint a történet prózai részei is kísérő zenét kapnak, így mind látványban, mind zenében megszakítás nélkül próbáljuk majd elvarázsolni a közönséget.

Persze erre még várni kell tavaszig, egész pontosan 2018. március 11-ig. Ekkor lesz a bemutató. Szólni fogunk róla!