A Filmhatás Csoport idén ünnepli létezésének 15. évét, melynek keretében nagyon sok koncertet terveztünk. Ezek nagy része sajnos nálunk is biztosan elmarad.

Viszont örömmel jelentjük, hogy egy nyolc részes sorozatot indítunk ma útjára – melyet majd újabb sorozatok követnek – aminek keretében bemutatjuk egy 2009-ben készült produkciónk zenéjét.
Az ‘Ébredés’ S.Halász Károly 8 részes szimfonikus zeneműve, mely a világban helyét kereső emberről szól. Az eredeti bemutatón Csáky Mária koreográfiája és Székely Gábor festményei kísérték a darabot.

A zenéjéről sosem készült felvétel, így valójában csak azok hallhatták, akik élőben nézték meg az előadást. Most azonban stúdiónk elkészítette a felvételt, melynek részeit heti rendszerességgel, rövid szerzői útmutatással teszünk közzé. Most az első szakasz hallgatható meg, melyben a sötétségbe egy repedésen keresztül fény áramlik.

Folytatás jövő pénteken…

Album ► Ébredés (2009)
Történet az ember és a világ viszonyáról

Track 1/8 ► Repedés
Fény árad a sötétségbe

Videóminőség ► 4K
Honlap ► https://www.filmhatas.hu
YouTube csatona ► https://youtube.com/filmhatas
Soundcloud ► https://soundcloud.com/filmhatas

A teljes album elérhető a Soundcloud csatornánkon is ►https://soundcloud.com/filmhatas/sets/ebredeshttps://youtu.be/LbJG9i-bUl4